Stalen interieur

Alles op maat

Engineering/uitvoering/plaatsing

Een stalen afwerking in woning of kantoor vraagt altijd een hoop aandacht. Alles is op maat gemaakt en er is weinig ruimte voor afwijking of stelmogelijkheid. Elementen vragen vaak om een blinde bevestiging. En dan wil je eigenlijk graag in het begin van het proces al zien hoe het uiteindelijk word. Vaak word een idee uitgedacht door de architect en komen de problemen bij de uitvoering. Wij zoeken samen met de klant en de architect naar de best mogelijk oplossingen bij de uitvoering. Dit word in samenspraak overlegd en in het hele traject worden hier tekeningen van gemaakt welke wij renderen en ter beschikking stellen aan de klant. Zo zijn er nooit verrassingen achteraf.

ONZE werkwijze

Maatwerk

We kunnen inmeten op locatie of reeds gemaakte tekeningen inladen in ons 3d tekenprogramma.

Persoonlijk advies

In het gehele traject staat persoonlijk advies centraal, samen in overleg het eindproduct creƫren

Juiste materialen

Staal is onze basis, maar door meerdere redenen kunnen we soms uitwijken naar RVS of Aluminium

UITVOERING

Door ons ruime machinepark zijn wij bijna niet meer afhankelijk van de maatvoering van bestaande kokers strippen of buizen. Veel word CNC laser gesneden uit plaat zodat het eindproduct aansluit bij de wens

ONZE PROJECTEN

Stalen interieur

Trappenhuis Rhoon

Stalen interieur

Villa Boschlust

Stalen interieur

Overtoom Amsterdam

"Veelzijdig metaalpartner"

C2 techniek is een veelzijdige metaalpartner, wij denken met uw projecten mee vanaf de basis tot het eindproduct. Hierin staat 3d tekenen en van hieruit zoveel als mogelijk machinaal bewerken centraal. De afwerking en montage maken het traject compleet.

Chris scherpenzeel

Eigenaar C2 Techniek